Bezoeker

Welkom op mijn site. De foto’s die hier te zien zijn, zijn gemaakt op wat ik onderweg ben tegengekomen, opdrachten van cursussen, workshops, tentoonstellingen (mijn inbreng ) en foto’s die gemaakt zijn samen met andere hobbyfotografen.

De foto’s zijn niet bewerkt. Het corrigeren van de belichting en uitvergroten zie ik niet als bewerken, dat deden we in de donkere kamer ook al. Als er een lantaarnpaal in de weg zit accepteer ik dat of het is een verkeerde stand van de opname.

De kwaliteit van de foto’s zijn door het verminderen van pixels achteruit gegaan vooral als er gekeken wordt op het volle scherm.

Het menu bestaat uit foto’s en titels. De foto gaat naar de galerij, de titel naar de tekst. Onder de galerij heb je enkele keuze mogelijkheden.

Als je een galerij foto’s bekijkt en je klikt op een foto dan stop de presentatie en krijg je de foto vergroot te zien. Je kan nu handmatig door de presentatie bladeren. Je gaat weer terug naar de galerij als je op “X” klikt. Er kan naar hartenlust worden gescrold en geswipet.
Bekijk de galerie met een muisbediening? Zorg dan wel dat de muis uit de venster van de foto is, anders is er geen diashow maar een foto te zien.

Mochten er vragen of verzoeken zijn kan er altijd contact met mij (Oscar Buswijller) worden opgenomen. Verder hoop ik dat er met plezier naar mijn foto’s gekeken wordt.

Oscar Buswijller

Reacties zijn gesloten.